تاریخ انتشار : 3 تیر 1394 13:12

بازدید قضات سازمان قضایی نیروهای مسلح قم از بند نظامیان

به مناسبت هفته قوه قضائیه، مسئولان و قضات سازمان قضایی نیروهای مسلح قم از بند نظامیان زندان ساحلی بازدید کردند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین صیدی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان قم گفت: این بند در شأن و جایگاه نظامیان نیست و ان شاالله تلاش شود تا هر چه زودتر بند جدید مورد بهره برداری قرار گیرد.

صیدی خطاب به مددجویان اظهار کرد: در مدتی که در زندان بسر می برید از فرصت استفاده کرده و با مطالعه کتب مختلف، دانش و اطلاعات خود را افزایش دهید.

وی تاکید کرد: خودسازی و انجام تکالیف شرعی باعث می شود که خدا را همیشه حاضر و ناظر بر اعمال خود ببینیم و کمتر دچار انحراف شویم.

دادستان نظامی استان قم نیز در این بازدید، به همه مددجویانی که دادگاه در مورد آنان مبادرت به صدور رأی کرده از 3 تا 5 روز مرخصی اعطا کرد.

در این بازدید، رئیس زندان ساحلی قم طی گزارشی از وضعیت بند نظامیان گفت: تمام تلاش ما بر این است که حداقل استانداردها رعایت شود و بر این اساس دیدار مددجویان با خانواده هایشان به صورت حضوری انجام و رسیدگی به مسائل بهداشتی و غذایی آنان به طور مرتب رصد می شود تا خللی در کار بوجود نیاید.