تاریخ انتشار : 30 خرداد 1394 10:48

نشست بررسی قانون جدید آئین دادرسی کیفری+تصاویر

کارگروه حقوق خانۀ اندیشمندان علوم انسانی با همکاری انجمن حقوق­ شناسی، در روز یک­شنبه 24 خرداد ساعت 17.30 نشست بررسی قانون جدید آئین دادرسی کیفری(با تأکید بر اصلاحات اخیر) را با حضور گسترده علاقه مندان، اساتید و دانشجویان حقوق برگزار نمود.
    به گزارش خانه اندیشمندان علوم انسانی، در این نشست جناب آقای دکتر محمد آشوری (استاد بزرگ حقوق کیفری)، جناب آقای دکتر حسن­علی موذن­ زادگان (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، جناب آقای دکتر منصور رحمدل (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی) و سرکارخانم دکتر شادی عظیم­ زاده(عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی) در مورد قانون جدید آیین دادرسی کیفری به ایراد سخنرانی پرداختند. در این نشست جناب آقای محمدعلی پورمختار (رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی)، جناب آقای محمدعلی اسفنانی (سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی) و جناب آقای دکتر تهمورث بشیریه (نمایندۀ کارگروه حقوق خانۀ اندیشمندان علوم انسانی)نیز حضور داشتند.

منبع خبر