تاریخ انتشار : 24 خرداد 1394 15:44

مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه در گفت‌و‌گو با میزان:

همه مشکلات را به بحث تحریم ها گره نزنیم

خبرگزاری میزان: مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه عمل کردن به توصیه های رهبری مشکلات کشور را رفع می کند، گفت: همه مشکلات را به بحث تحریم ها گره نزنیم و نباید تحریم ها را بزرگ جلوه کرد.
    محمدرضا ساکی در گفت و گو با  خبرگزاری میزان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر تمامی مسائل و مشکلات اشراف و آگاهی دارند و توجه و عمل کردن به توصیه های ایشان بسیاری از مشکلات و موانع را رفع و حل می کند.

وی تصریح کرد: توصیه مقام معظم رهبری در مورد اقتصادی مقاومتی از نکات مهم و مورد توجه است که عمل کردن به آن حتی در هنگام تحریم ها می تواند راهگشا باشد.

معاون سابق دانشگاه علوم قضایی خاطر نشان کرد: برای ایجاد رفاه در زندگی مردم و همچنین رفع مشکلات کشور باید به توصیه های مقام معظم رهبری عمل کرد تا بتوان موانع را از میان برداشت.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از اسراف ، اتکا به تولیدات داخلی و کاهش وابستگی ها سبب بی نیازی از دیگران می شود.

مشاور معاون حقوقی قوه قضاییه افزود با بیان اینکه در طول دوران پس از انقلاب اثبات شده که ملت ایران زمانی می تواند روی پای خود بایستد و از مشکلات خود کم کند، تصریح کرد: رفاه عمومی مردم در گرو خودکفایی، خوداتکایی و جلوگیری از مفاسد مالی – اداری، عمل کردن به توصیه های داهیانه مقام معظم رهبری است.

معاون سابق دانشگاه علوم قضایی خاطر نشان کرد: نباید همه چیز را وابسته به تحریم ها دانست، زیرا ایران دارای ظرفیت ها و پتانسیل های داخلی بسیاری است و می توان کشور را با وجود تحریم ها با نگاه به توانمندی های داخلی نیز اداره کرد.