آغازتوزیع کارت آزمون ارشد ازساعت 12

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از ساعت 12 امروز یکشنبه 13 بهمن ماه خبر داد.

01-495.jpg

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org آغاز می‌شود، اظهار کرد: این آزمون برای ‌136 کد رشته‌ امتحانی‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ 16، 17 و 18 بهمن‌ماه سال 1392 برگزار خواهد شد.

وی افزود: در آزمون امسال 951 هزار و 881 داوطلب ثبت‌نام کردند که از این تعداد 112 هزار و 671 داوطلب دو رشته‌ای هستند.

مشاور عالی سازمان سنجش درباره زمان دریافت کارت توسط داوطلبان، تصریح کرد: هر داوطلب بر حسب مورد و با توجه به تاریخ برگزاری آزمون حداکثر تا روز جمعه 18 بهمن ماه می‌تواند کارت ورود به جلسه دریافت کند.

توکلی خاطر نشان کرد: داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام‌، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند، بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است، لذا کلیه داوطلبان باید شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

وی تصریح کرد: آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از 66 کدرشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز بوده‌اند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه کنند.