قانون «تغذیه با شیرمادر» در امارات

طبق قوانین جدید در امارات متحده عربی مادرانی که تازه صاحب فرزند شده اند موظف هستند فرزندانشان را با شیر خود تغذیه کنند و در غیر این صورت همسرانشان می توانند از آنان شکایت کنند.

18-36-1.JPG

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این قانون که این ماه به تصویب رسید تمامی مادران اماراتی را ملزم می‌کند حداقل دو سال نوزادانشان را با شیر تغذیه کنند.

همچنین وزیر امور اجتماعی امارات متحده عربی گفت: اکنون با اعمال این قانون تمامی مادران شیرده مجبور می‌شوند فرزندانشان را با شیر خود تغذیه کنند و در صورت تخلف از قانون همسرانشان حق دارند از آنها شکایت کنند.

ش

به گفته وزیر امور اجتماعی این کشور، این بخش از قانون می‌تواند یک مسئولیت برای مقامات قضایی ایجاد کند چون در صورتی که قانون، مادران را به تغذیه فرزندانشان با شیر خود ملزم سازد موجب می‌شود پرونده‌های جدیدی در دادگاه‌ها به ثبت برسد.

طبق اعلام شورای ملی فدرال، این حقِ همه کودکان است که تا سن دو سالگی با شیر مادرانشان تغذیه شوند و این کار برای مادران یک وظیفه به حساب می‌آید.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، اعمال این قانون پس از انجام تحقیقات متعدد در مورد فوائد تغذیه با شیرمادر برای سلامت آینده کودک و مادر مطرح شد.